Noii concurenți, 7 băieți și 7 fete, și-au făcut deja apariția în noul sezon Casa Iubirii. 

Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii

Bianca Iacob a împlinit vârsta de 20 de ani în urmă cu doar 2 luni, pe 4 decembrie 2022. Este din Iași și este studentă la Coregrafie, în anul 2. Crede în dragoste la prima vedere și vrea să-și întâlnească sufletul pereche, deși în trecut a fost și înșelată, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Doi concurenți din Casa Iubirii au făcut primul pas. Cine sunt cei care nu și-au putut stăpâni sentimentele

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra spune că e pasionată de machiaj și a participat în calitate de model la numeroase ședințe de make-up. Apropiații o alintă Bia și așa este numită și de către Andreea Mantea, dar și de către ceilalți concurenți.

Cum ar trebui să fie bărbatul ideal pentru Bia

Bia a decis să își încerce norocul la TV, iar dacă nimerește un bărbat care nu știe să danseze, nu este o problemă pentru ea.

Citește și: Interlopul care s-a pozat în pat cu Otilia Bilionera a făcut un gest disperat din pușcărie

„Bună, sunt Bianca, am 20 de ani și studiez Coregrafia la Iași. Partener de dans mi-am găsit, mai rămâne să-mi găsesc perechea în viață. Iubitul meu mi-ar plăcea să fie mai înalt, poate și mai în vârstă, dar cu cel mult trei ani.

Să fie ambițios, să mă înțeleagă și să nu mă mintă. Nu am nici pretenția să aibă pătrățele pe abdomen, dar mi-aș dori să mă facă să simt fluturi în stomac. Sunt o dansatoare de dansuri latino”, a declarat Bianca.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si