Close sidebar
Close sidebar

Cine este Dylan Field, tânărul de 30 de ani care a devenit miliardar peste noapte, după ce a renunțat la facultate

Dylan Field, un tânăr de 30 de ani, este cel mai nou miliardar în dolari, după ce firma creată de el, Figma, a fost cumpărată de gigantul Adobe.

Sorin Negru,

Dylan Field este cel mai nou miliardar american

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oferta de 20 miliarde de dolari făcută de Adobe pentru cumpărarea firmei de design Figma face ca participația CEO-ului Dylan Field să ajungă la 2 miliarde de euro.

Dylan Field este cel mai nou intrat în topul miliardarilor americani, potrivit Business Insider.

Citeste si: Numărul oamenilor bogați din întreaga lume a atins un nivel record. Sunt aproape la fel de mulți ca populația Marii Britanii

Când compania de software de design Figma își începea activitatea, Dylan Field, co-fondatorul și CEO-ul companiei, s-a confruntat cu o mare problemă.

Deși potențialii clienți erau entuziasmați de produsul Figma, ei ezitau să abandoneze instrumentele existente.

Cum a ajuns Figma să valoreze 20 de miliarde dolari

Figma a spart gheața abia când Field și colegii ei au convins un alt startup, Coda, să le folosească produsul. Era prima dată când convingeau o întreagă echipă de proiectare să folosească produsul Figma.

„Am fost puțin surprinși, dar și încântați”, a declarat pentru Business Insider Claire Butler, un director senior de marketing, cea care a fost una dintre primii angajați ai Figma. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cel mai căutat român de pe lista Most Wanted a FBI-ului a fost prins după 15 ani. De ce era bărbatul căutat de autoritățile din SUA

Dylan Field a fondat Figma în 2012 dintr-o idee care a venit în timp ce era bursier Thiel Fellowship for Entrepreneurs. De atunci, Figma a crescut enorm și produsul a devenit foarte apreciat de o mare parte a comunității de design.

Dylan Field a renunțat la facultate pentru visul său

Field, 30 de ani, născut în San Francisco Bay Area și crescut în Sonoma County, a devenit interesat de design începând din liceu.

În timp ce studia la Brown, a decis să se specializeze în informatică. După ce a făcut un stagiu de design de produs la agregatorul de știri Flipboard, a decis să nu se mai întoarcă la școală.

La 19 ani a obținut bursa Thiel, acela fiind momentul în care a conceput, împreună cu prietenul său Wallace, Figma.

Dylan Field și Evan Wallace, fondatorii Figma

[Sursa foto: Business Insider]

Deși Figma a fost înființată în 2012, a lansat primul său produs abia în 2015, lansând o metodă de plată în 2017.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, Field a trebuit să învețe să fie CEO după ce a lucrat doar ca stagiar, așa cum a mărturisit anterior pentru Business. Insider.

La începutul istoriei companiei, a spus Field, s-a confruntat cu un potențial exod de angajați și a trebuit să învețe să fie mai deschis la feedbackul primit de la oameni și să delege mai multe responsabilități către echipa sa.

După încheierea tranzacției, Figma va rămâne o unitate autonomă în cadrul Adobe.

Dylan Field, care va continua să conducă compania, va raporta lui David Wadhwani, președintele Adobe Digital Media Business.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI