Close sidebar
Close sidebar

Cine este femeia găsită decedată în lacul Herăstrău din Capitală

Femeie găsită moartă în lacul Herăstrău din Capitală. Trupul unei femei de aproximativ 60 de ani a fost scos, vineri, din Lacul Herăstrău, de pompierii alertaţi de trecători.

Sorin Negru,

Femeie găsită moartă în lacul Herăstrău din Capitală


DISTRIBUIE
acest articol

Descoperire macabră în Capitală. Trupul unei femei de aproximativ 60 de ani a fost scos, vineri, din Lacul Herăstrău, de pompierii alertaţi de trecători, transmite News.ro.

Citește și: VIDEO- Un elev de liceu din Bacău, găsit spânzurat în toaleta căminului. Ar fi lăsat un bilet de adio

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„În urmă cu scurt timp am intervenit pentru extragerea din apă a unei persoane, care a fost observată la câţiva metri de mal, în Lacul Herastrău. La caz au fost alertate următoarele resurse: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipajul de scafandri şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, vineri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că, după ce a fost scoasă din apă, echipajul medical a constatat că persoana în cauză este o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, care era decedată. 

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI