Close sidebar
Close sidebar

Cine este noul concurent de la „Puterea Dragostei”? Dezvăluiri incredibile: „..Are iubită acasă!”

Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei, însă fetele nu au fost prea încântate de apariția acestuia, și chiar unele dintre ele fac dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Alina Raducu,

Cine este noul concurent de la „Puterea Dragostei”? Dezvăluiri incredibile: „..Are iubită acasă!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mult, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei le-a și întrebat pe fete de ce niciuna dintre ele nu l-a luat la dans pe noul concurent, iar au dat un rîspuns neașteptat.

”Că are iubită acasă”, a răspuns Maria.

Se pare că și această săptămâna va începe în plin scandal în casa Puterea Dragostei. Concurenții încep din nou să-și arunce cuvinte grele, iar tensiunile ating cote maxime. Ca de fiecare zi, e altfel, concurenții au lucruri vor să spună tot ce au pe suflet fără nicio reținere, de la care izbucnesc conflicte interminabile.

Cine este noul concurent de la „Puterea Dragostei”? Dezvăluiri incredibile: „..Are
iubită acasă!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Nicos de la „Puterea Dragostei” rupe tăcerea despre foștii săi colegi din emisiune. Dezvăluiri incendiare

Alex, cuplu cu cea mai nou concurentă din casa Puterea Dragostei

După o gală în care conflictele, dar și surprizele nu au lipsit, iată că săptămâna începe în forță în casa Puterea Dragostei.

Alexandru, unul dintre cei mai vechi concurenți din casa dragostei, i-a anunțat pe concurenți și totodată pe fanii săi că formează un cuplu cu cea mai nouă concurentă intrată în competiție.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

”Da, mi-am dorit asta, nu ca voi care stați în competiție ca purecii pe spatele oamenilor ăștea. Eu am venit să cunosc cu adevărat un om.”, a spus iubita lui Alexandru. 

Cine este noul concurent de la „Puterea Dragostei”? Dezvăluiri incredibile: „..Are iubită acasă!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: EXCLUSIV!!! Philip Albu de la „Puterea Dragostei” neagă afirmațiile făcute Berna

De asemenea, noua concurentă a intrat și în vizorul Mariei, favorita publicului, și fiind foarte revoltată a dat cărțile pe față.

„Te bagi în seamă cu mine și mai ales, te-ai băgat foarte prost, ți-o iei la fel de prost, am vorbit pe limba ta”, a spus Maria.

Cine este noul concurent de la „Puterea Dragostei”? Dezvăluiri incredibile: „..Are iubită acasă!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, conflictul dintre Marinescu și Andrei va continua, se pare că cei doi nu vor să uite discuțiile aprinse și în continuare își aruncă vorbe grele.

Citeste si: Tensiuni maxime în casa Puterea Dragostei: Alexandra îi declară război rivalei Aya

”Termină cu arfele astea, că tu știi cine ești”, i-a mai spus Marinescu lui Andrei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI