Close sidebar
Close sidebar

Ciorba de burtă de post. Este sănătoasă și savuroasă! Rețeta pe care puțini o știu

Ciorba de burtă de post. O idee excelentă pentru cei care țin post. Acest preparat seamănă uimitor de mult la aromă şi la gust cu ciorbă de burtă clasică. Iată cum se prepară, pas cu pas!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Ciorbă de burtă de post. De ce ai nevoie:

    - 500 g de ciuperci pleurotus;

    - un morcov;

    - un sfert de ţelină;

    - o rădăcină de pătrunjel;

    - câţiva căţei de usturoi;

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    - 200 ml de iaurt de post; 

    - sare;

    - piper;

    - ulei;

    - 1-2 gogoşari muraţi (opţional).

    Citeste si: Stufat de miel. Rețeta bunicilor. Cum se prepara în trecut cel mai bun stufat de Paște

    Ciorbă de burtă de post. Mai întâi, dă pe răzătoare morcovul, ţelina şi rădăcina de pătrunjel, după care căleşte legumele în puţin ulei timp de 5 minute. Adaugă peste ele aproximativ 2-2,5 litri de apă şi aşteaptă să dea în clocot. Între timp, taie ciupercile în fâşii pentru a crea aspectul de burtă. Adaugă şi ciupercile în ciorba de legume. Presară sare şi piper, acoperă vasul cu un capac şi lasă preparatul la fiert aproximativ jumătate de oră.

    Ciorbă de burtă de post. După ce se fierb legumele, adaugă usturoiul pisat şi, dacă vrei, câteva felii de gogoşari muraţi.

    Citeste si: Beneficiile supranaturale ale colivei: Ce se întâmplă când o mănânci

    Ciorbă de burtă de post. Amestecă totul bine şi, după ce se mai răceşte puţin, serveşte ciorba de burtă falsă cu ardei iute.

    Poţi să adaugi şi oţet la servire pentru a semăna cât mai mult cu reţeta clasică de ciorbă de burtă.

    Citeste si: 6 greseli grave pe care le faci cand gatesti somon

    Dacă nu țineți post, puteți folosi smântână sau iaurt și o puteți drege și cu ou.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI