Close sidebar
Close sidebar

Ciprian si Gheorghe, doi prieteni buni au plecat impreuna in Marea Britanie, iar acum, vor fi condusi, tot impreuna, pe ultimul drum. Cei doi au avut un sfarsit cumplit: “Imi e dor de ei. Erau ca fratii”

Doi tineri romani si-au gasit sfarsitul, in Anglia, intr-un grav accident rutier. In incident a disparut si o femeie in varsta de 40 de ani.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ciprian Merla si Gheorghe Sofitchi, ambii de 22 de ani, conduceau un Peugeot 407 pe o autostrada, coicnindu-se de un Ford Focus. In masina se mai afla si o femeie, Tatiana Chiosa, si un barbat, aflat in stare critica la spital.

”Era prietenul meu cel mai bun, nu am cuvinte. Am fost socat sa aud de tragedie. Imi e dor de el”, a declarat pentru Mirror un prieten de-al lui Gheorghe.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

”Este tragic si dureros, era al cincilea din cei sase frati. Ar fi implinit 23 de ani pe 9 mai”, a spus sora lui, Ardelean, Mirela.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI