Close sidebar
Close sidebar

Claudia este noua concurentă din ”Casa Iubirii”. Blondina a venit special pentru Emanuel

Claudia a pășit în ”Casa Iubirii” și este hotărâtă să-l cunoască pe Emanuel. Chiar dacă se află într-o relație cu Andreea, Claudia vrea să facă pași spre el.

Diana Bostan,

Concurenți ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Radu a fost cel care a avut ocazia s-o cunoască pe Claudia înaintea altor concurenți. Claudia a recunoscut că Radu este enervant.

Claudia este noua concurentă din ”Casa Iubirii”

Concurenta locuiește de șapte ani în Spania, iar relația ei a luat sfârșit în luna mai. Blondina are 23 de ani și lucrează ca agent de vânzări.

Citește și: "M-am gândit că am fost folosit, dar într-un fel, mi-a plăcut de ea!". Dezvăluirile lui Cristian din Casa Iubirii după ce a fost eliminat

Claudia i-a spus lui Radu că de acasă pare mai enervant, dar discutând cu el și-a mai schimbat părerea.

Noua concurentă a venit axată pe Emanuel

Deși se află într-o relație cu Andreea, Emanuel i-a stârnit interesul Claudiei. Aceasta vrea să vadă cum va reacționa el și dacă va avea ocazia să-l cunoască mai bine.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Andreea este surprinsă de atitudinea concurentei, dar este sigur că Manu nu va face pași spre ea.

Citește și: Radu, din Casa Iubirii, convins de faptul că Anca joacă un rol și că nu îl place, de fapt, pe Flavius: „Vom trăi și vom vedea!”

Claudia a recunoscut că a avut parte de o relație toxică și că a fost jignită în repetate rânduri de către fostul iubit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI