intr-un interviu acordat publicatiei Daily Telegraph, fratele de 32 de ani al printului William a declarat ca a petrecut aproape 20 de ani "fara a se gandi" la moartea mamei sale.

Diana, printesa de Wales, a murit intr-un accident de masina alaturi de Dodi al Fayed, la Paris, in 1997, in timp ce erau urmariti de paparazzi pe motociclete.

Printul, care la acel moment avea doar 12 ani, a povestit publicatiei ca nu a reusit sa depaseasca aceasta trauma pana in apropierea varstei de 30 de ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Modul meu de a aborda acest subiect era sa imi bag capul in nisip, refuzand sa ma gandesc vreodata la mama mea pentru ca... la ce ar fi ajutat?", a povestit printul.

Harry a marturisit ca si-a suprimat emotiile dupa moartea mamei sale, decizie care i-a afectat serios viata personala si profesionala.

Fiul printului Charles a povestit ca a apelat la un specialist dupa ce fratele sau, printul William, l-a sfatuit sa solicite ajutor.

intr-un final, Harry a recurs la consiliere dupa dupa doi ani de "haos total", asa cum a explicat acesta.

Agerpres.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si