Spiritele se incing intre Cocuta si Emil Rengle, la un moment dat, in momentul in care apar disensiuni intre cei doi jurati de la “Imi place dansul”. Deranjata de faptul ca Emil Rengle il consoleaza pe unul dintre concurenti, la finalul prestatiei lui artistice, incurajandu-l ca pe viitor sa demonstreze mai mult pe ringul de dans, Cocuta reproseaza.

 

“Coregrafia este slaba, meriti un punct pentru ceea ce am vazut in seara aceasta aici, si inca un punct pentru ca te tii tare si ca lupti, ca vrei sa devii mai bun”

, spune Emil Rengle despre momentul concurentului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citeste si: Kanal D, locul doi in preferintele romanilor, pe toate targeturile

Citeste si: Show-ul “Puterea Dragostei” isi demonstreaza forta de seductie. Kanal D, lider de audienta

Cocuta intervine si afirma ca toti concurentii show-ului “Imi place dansul” trebuie sa fie atat de buni incat sa devina adevarate modele pentru cei din fata micilor ecrane, pasionati de arta dansului.

Aceasta caracterizeaza momentul cocnurentului ca fiind unul mediocru, considerandu-se jignita ca acesta a indraznit sa apara in fata lor cu un moment de “ gradinita, penibil ”.

“Am o intrebare si pentru tine, si pentru restul concurentilor: voi ati venit aici sa invatati sa dansati? Sau sa demonstrati ca sunteti dansatori buni? Emil, nu sunt de acord cu tine. Concurentul ar trebui sa fie un exemplu pentru cei de acasa, unul de urmat pentru dansatorii de acasa care il privesc.

Ei ar trebui sa isi doreasca sa fie la fel de buni ca tine. Nu sa aprecieze curajul tau si indrazneala de a veni aici cu numere artistice de gradinita, penibile. Nu stiu daca Emil m-a enervat mai tare sau tu ”, il mustreaza Cocuta pe concurent.

Ce au de spus cei doi jurati, dar si cum va fi notata prestatia concurentului veti putea afla urmarind editia de sambata a show-ului “Imi place dansul”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Va fi o saptamana dificila pentru cei 11 concurenti, odata cu anuntul facut la debutul editiei de sambata seara; in Gala de duminica a emisiunii, difuzata incepand cu ora 20:00, unul dintre concurenti va parasi competitia dansului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si