Close sidebar
Close sidebar

Ce a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei”. Reprezintă copilul Alexandrei un obstacol în relația lor?!

Codruț de la „Puterea Dragostei” a făcut dezvăluiri inedite despre relația dintre el și Alexandra. Tânărul a mărturisit că nu-l deranjează faptul că ea are o fetiță.

Georgiana Balaban,

Codruț și Alexandra de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Codruț de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostit până peste cap de Alexandra. Concurentul emisiunii de la Kanal D a mărturisit că nu-l deranjează diferența de vârstă dintre ei sau faptul că are un copil.

Citeste si: Ce i-a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei” iubitei sale chiar de ziua ei. Mesaj emoționant pentru Alexandra

Codruț Pop a fost întrebat dacă este o problemă faptul că Alexandra are un copil sau faptul că există o diferență de vârstă între ei. „Nu! Dacă până acum nu ne-a afectat, nici de acum încolo nu cred că ne va afecta!”, a zis Codruț de la „Puterea Dragostei”.

Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei” fac senzație în casa iubirii

Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei” reprezintă unul dintre cuplurile care fac senzație în cadrul show-ului TV. Deși au trecut prin multe obstacole, cei doi au reușit să le doboare cu brio. Cei doi se văd împreună și în afara competiției TV, ba chiar au planuri mărețe.

Citeste si: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a luat bolid. Vezi ce mașină și-a ales frumoasa brunetă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Codruț Pop și Alexandra. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Isabella de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine i-a furat inima

Codruț Pop și-a găsit liniștea lângă blondină. După decesul tatălui său, el a decis să intre în casa iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Alături de Alexandra de la „Puterea Dragostei”, Codruț a cunoscut fericirea.

Citeste si: Cristian Comănici și Mariana de la Puterea dragostei, întâlnire emoționantă la aeroport: „La bine și la greu!”

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Bruneta se gândește la împăcarea cu Jador: "Posibil într-o relație de..."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI