Close sidebar
Close sidebar

Coincidenta cutremuratoare la moartea lui Alexandru Mudura! Milionarul a incetat din viata imediat dupa ce achizitionase o statueta reprezentand-o pe "doamna cu coasa"

Milionarul oradean Alexandru Mudura a murit in 2014, la 75 de ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Suferind cu inima, milionarul Alexandru Mudura a incetat din viata in somn, in mai 2014, la 75 de ani, lasand in urma o avere considerabila, acumulata mai ales din vanzarea de tractoare si prin companiei cu care distribuia produse Tic Tac si Kinder in Ungaria si Romania. "Am un Cadillac cu care merg la pescuit prin apropiere de Oradea, dar şi ultimul model de BMW. Eu cheltuiesc mulţi bani pe alte lucuri de valoare: picturi, icoane, obiecte de artă", povestea Mudura in "Adevarul", cu cativa ani inainte sa moara. Pasiunea pentru obiectele de arta a lui Mudura a fost atat de intensa, incat cu cateva saptamani inainte sa moara se agitase enorm sa cumpere o statueta de valoare, reprezentand chiar "doamna cu coasa"!

Potrivit apropiatilor familiei, dupa ce isi rugase si angajatii sa-i gaseasca pretioasa statueta pe piata interna, pana la urma Mudura si-a vazut visul implinit, iar obiectul de valoare a fost achizitionat si pus la loc de cinste in casa milionarului.
Coincidenta cutremuratoare a facut insa ca Alexandru Mudura sa nu se bucure decat o zi sau doua de statueta sa reprezentand moartea, pentru ca a incetat din viata in somn, pe 18 mai.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI