Close sidebar
Close sidebar

Coincidenta tulburatoare! Si-a pierdut tatal in aceeasi zi si la aceeasi ora cand s-a stins si fiica ei in incendiul de la restaurantul Beirut! Mama cantaretei Nicoleta Cengher e in stare de soc!

Parastasul de trei ani de la decesul cantaretei Nicoleta Cengher a avut loc pe 1 aprilie. Mama tinerei care s-a stins la varsta de 22 de ani a fost sfasiata de durere.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

La evenimentul trist din prima zi de primavara au participat apropiatii lui Nico, dar si oameni din Constanta care au fost impresionati de povestea ei.

Atat in fata mormantului, cat si pe parcursul slujbei, Mariana Sarkany, mama Nicoletei, a plans. A varsat atatea lacrimi in acesti trei ani incat si ea s-a mirat ca a mai putut sa lacrimeze....
Prezenta unui numar mare de tineri la parastas, si vorbele frumoase la adresa regretatei soliste i-au adus femeii cateva zambete pe buze, dar doar pentru cateva clipe, prea scurte din pacate...

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Daca va vine sa credeti, viata o incearca in continuare, agresiv, pe Mariana Sarkany. Dupa pierderea copilului, cea mai crunta suferinta la care poate fi supus un om, si-a pierdut si tatal, infrant in lupta nedreapta cu cancerul. Femeia careia abia i se uscasera obrajii dupa lacrimile varsate la mormantul fiicei este socata si bulversata.

Tatal ei a decedat in aceeasi zi si la aceeasi ora cand a trecut in lumea celor drepti nepoata lui, Nicoleta. Barbatul si-a ascuns boala cateva luni din dorinta de a-si menaja fata distrusa de moartea mostenitoarei.

Impresurata de necazuri, protagonista noastra spune totusi ca moartea tatalui in momentul respectiv este un semn...bun.

"A murit tatal meu...In aceeasi zi, la aceeasi ora cand s-a dus si Nico, acum trei ani.

M-am rugat la bunul Dumnezeu sa-l ia pe tata in aceeasi zi, daca tot nu mai are scapare. O sa-i pomenesc pe amandoi cat voi trai. Este un dar de la Dumnezeu pentru mine", a declarat Mariana Sarkany pentru WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI