Dupa cum povesteste Mihaela Gheorghita, fosta iubita a lui Nae Nicolae, se pare ca umoristul era priceput si la bataie si ii facea mare placere sa i-o aplice fetei. Mihaela a venit si ea la TV, la o emisiune nocturna, si a declarat ca a trait un adevarat cosmar alaturi de Nae Nicolae. "Noi eram intr-o relatie extrem de turbulenta pe la inceputul lui iulie 2017. Urma sa-l duc la Constanta a doua zi, dar ne-am certat si eu mi-am inchis telefonul.

Cand l-am redeschis aveam foarte multe apeluri ratate si mesaje in care el ma injura. Ulterior, l-am luat de la aeroport si in apropierea casei lui a oprit masina si pentru ca ne intelesesem sa-mi plateasca el drumul, am inceput sa ne luptam. Eu trageam de geanta, el voia sa iasa din masina si asa a inceput bataia. M-a lovit peste maini si peste picioare. Am ajuns in ghips pentru ca m-a calcat efectiv in picioare. Am avut nevoie de peste patru zile de ingrijiri medicale.", a declarat femeia la emisiunea la care a fost invitata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Contactat telefonic, Nae Nicolae neaga aceste acuzatii si spune ca "bataia" nu face parte din atributiunile sale. "Ca sa continuam penibilitatile ar fi trebuit sa astepte sa ma fac mare, sa devin cu adevarat vedeta si apoi sa caute scandal. Ea vrea de la mine o suma de bani, pretinde ca mi-a oferit suport moral si vrea sa isi promoveze o carte. Are mai multe poze cu piciorul in ghip pe care le-a trimis si altor colegi. Pozele sunt dintr-un accident auto pe care l-a avut. Nu stiu daca vi le-a aratat si voua. Inca din august ea arunca cu noroi in mine. Scandalul nu este felia mea din care ma hranesc. Stiu ce vor oamenii si cred ca pot sa fac asta. Am treaba multa acum, ca oamenii vor glume noi nu stau ei de cine cu cine s-a mai certat. Pentru unii, scandalul este o metoda de a castiga o paine. Sa fie sanatosi. Nu ma poti mototoli cu minciuni si arunca la gunoi", a declarat Nae Nicolae. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si