Close sidebar
Close sidebar

Comisia Europeană avertizează că minorii care trec singuri granița pot deveni victime ale traficului de persoane

Copiii ucraineni care fug din țară din cauza invaziei sunt în pericol să ajungă victime ale traficului de persoane, dacă acestea părăsesc țara neînsoțite.

Diana Puiu,

Comisia Europeană avertizează că minorii care trec singuri granița pot deveni victime ale traficului de persoane

[Sursa foto: Facebook-Poliția de Frontieră]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cadrul unei conferințe de presă în Estonia, Ylva Johansson a spus că aproximativ 3,3 milioane de ucraineni care și-au părăsit țara sunt minori.
Ucraina are un număr mare de orfani și de copii născuți de mame care nu fost încă luați de părinți.

Citeste si: România așteaptă vizita președintelui Poloniei

"Există un mare risc ca minorii vulnerabili să ajungă victime ale traficului de fiinţe umane”, a declarat comisarul european.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Până acum, 10 milioane de persoane și-au părăsit locuințele din Ucraina din cauza războiului provocat de Rusia.

Trei bărbați din Suceava, cercetați pentru trafic de migranți 

Trei bărbați din Suceava sunt cercetați pentru trafic de migranți, după ce ar fi adus în țară, pe data de 16 martie, cetățeni ucraineni fără a fi efectuate formalitățile de frontieră.

Șase ucraineni au fost găsiți într-un autoturism condus de unul dintre cei trei bărbați, care a refuzat să oprească la semnalele agenților de poliție.

Citeste si: 8 ani de la anexarea Crimeei de către Rusia. Ce similarități există în cazul regiunilor Donetk și Luhansk din Ucraina

Potrivit Poliției de Frontieră, un echipaj format din polițiști de frontieră de la Serviciul Teritorial Suceava și jandarmi din cadrul IJJ Suceava a efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care venea din zona de frontieră.

Soția unui politician din Ucraina a trecut granița cu aproape 29 de milioane de dolari

Soția unui politician din Ucraina a trecut granița în Ungaria cu aproape 29 de milioane de dolari și un milion și jumătate de euro ascunși în mai multe valize.

Citeste si: "Iadul pe pământ". Cadavrele sunt lăsate pe străzi, iar bolile se răspândesc

Femeia a trecut granița cu o mașină înmatriculată în Ungaria și condusă de un cetățean ungar. Vameșii ucraineni iau lăsat vehiculul să treacă fără control, dar Poliția de Frontieră din Ungaria a verificat mașina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI