Close sidebar
Close sidebar

Gestul neașteptat al unor concurente din casa „Puterea Dragostei”, în plină pandemie de covid-19: „Noi suntem cu chef de viață și puse pe voie bună...”

În plină pandemie de covid-19, Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei” a postat un clip alături de Ella și de Andreea Pirui într-un centru comercial. Fetele dansează la o sesiune de shopping.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gestul neașteptat al unor concurente din casa „Puterea Dragostei”, în plină pandemie de covid-19 i-a uimit pe concurenți. Daiana de la „Puterea Dragostei”, alături de Ella și Andreea Pirui au plecat la cumpărături în mall. Fetele nu erau echipate corespunzător pentru a preveni infectarea cu coronavirus, însă erau „cu chef de viață și puse pe voie bună”.

Citeste si: Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” a scos la iveală înregistrări dintre Andy Adetu și Cătălin: „Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște ciori!”

Citeste si: Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei”, ipostază jenantă. Vezi cum a fost surprinsă concurenta

Gestul neașteptat al unor concurente din casa „Puterea Dragostei”, în plină pandemie de covid-19: „Noi suntem cu chef de viață și puse pe voie bună...”

Buna dimineata dragilor 😘
Ce faceți voi?
Eu am iesit cu fetele prin putinele magazine deschise 🙈🙈🙈

Noi suntem cu chef de viata si puse pe voie buna...
Va pupacesc si va multumesc din inimă pentru toate cuvintele frumoase” a scris Daiana Marcu alături de filmulețele postate.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cele trei concurente, ale emisiunii difuzate pe Kanal D, erau îmbrăcate lejer și aveau un accesoriu de nelipsit: ochelarii de soare. Daiana de la „Puterea Dragostei”, Ella și Andreea Pirui s-au filmat în magazin în timp ce se unduiau pe piese consacrate.

Fetele erau binedispuse așa că au început să fredoneze versurile melodiilor.

Citeste si: Nelson Mondialu a făcut testul pentru afla dacă este infectat cu virusul covid-19. Rezultatul este oficial

În prezent, Daiana trece printr-o despărțire alături de Gabriel de la „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui formează un cuplu cu Marius, iar Ella se luptă cu Andreea Oprică pentru inima lui Andy Adetu.

Citeste si: Jador rupe tacerea! Mesajul pentru "bombardierii" din casa "Puterea dragostei!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI