Close sidebar
Close sidebar

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Gabi Bădălău continuă: ”Ea se manifestă prin bătăi, prin ieșiri necontrolate”

Claudia Pătrășcanu a ieșit la atac după ce Bianca Drăgușanu ar fi aruncat cuvinte grele la adresa ei. Ce spune cântăreața despre actuala iubită a lui Gabi Bădălău.

Diana Bostan,

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cântăreața susține că nu are nimic de împărțit cu Bianca Drăgușanu și că ar fi mai bine să se evite.

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Gabi Bădălău continuă

”Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi că e tatăl lor.

Citește și: VIDEO- Noi acuzații grave în cazul fraților Tate. Cristian Rizea: „Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate. Face ta-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea.

Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic. Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe”, a spus Claudia Pătrășcanu,  în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu susține că ea a vrut să divorțeze de Gabi Bădălău

”Nu Gabi s-a despărțit de mine în viața aceasta ca eu să fiu geloasă pe vreo femeie din viața lui sau să fiu frustrată, termenii aceștia nu-i înțeleg și nu au legătura cu mine. Eu m-am separat de Gabi, eu n-am mai vrut să am o relație cu Gabi, o căsnicie cu Gabi, nu el m-a lăsat pe mine, eu l-am lăsat pe Gabi”, a zis ea.

Citește și: Bianca Pop a fost la un pas de moarte după ce a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme

Cântăreața susține că Bianca Drăgușanu căută atenție și că îi place circul. Claudia Pătrășcanu a mai menționat faptul că ea nu s-a certat niciodată cu vreo femeie din viața unui bărbat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI