Un parc cât pentru un oraș întreg, plajă privată, piscină, grădini cu arbori scumpi și un conac de 14.000 de metri pătrați, cu 8 dormitoare. Așa arată cea mai scumpă proprietate din statul american Connecticut, care a fost cumpărată de un client și a dorit să rămână anonim.

Citește și: Mai multe persoane au murit în urma unui incendiu la o casă de vacanță pentru persoane cu dizabilități în Franța

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Locuința impunătoare, care a fost recent renovată, se întinde pe 4 etaje. Are în total 8 șeminee în camerele de lux, iar holul dar și sala de mese au pereți din lemn de stejar.

Livingul, decorat la fel ca restul casei în alb și bej, aduce spre o seră cu plante bine îngrijite. Afară, te întâmpină o piscină încălzită, cu o priveliște de vis.

Conacul a fost vândut cu suma de 138 de milioane de dolari

Această proprietate fascinantă care se întinde pe 20 de hectare include și teren de tenis, dar și 2 plaje private. Conacul a fost vândut cu suma de 138 de milioane de dolari și a fost cea mai mare tranzacție efectuată vreodată în Connecticut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si