Sa cresti singur 14 copiii este coplesitor si se pare ca Nadia este complet depasita de aceasta situatie. Desi in fata camerelor de filmat, femeia a incercat sa pretinda ca este o super mama care se descurca de minune cu cei 14 copii, adevarul este de fapt altfel.

Vecinii spun ca locuinta acestora arata jalnica, peste tot fiind mormane de gunoie si ca rar micutii sunt vazuti afara.
Mai mult, jumatate dintre copiii Nadiei sufera de dizabilitati.

Femeia a avut o iesire nervoasa in care a declarat ca isi uraste copiii pe care ii condidera niste animale dezgustatoare.

"Urasc bebelusii, imi provoaca sila. Ceilalti sase sunt niste animale care au scapat de sub control pentru ca nu am timp sa ii disciplinez. "Singurul mod in care ma pot refugia este sa ma inchid in baie si sa plang. Uneori  stau acolo ore intregi si mamanc pe podea. Fac asta pentru a obtine liniste!", a declarat Nadia.
Nadia, cunoscuta si ca Natalia, a devenit celebra in anul 2009 cand a adus pe lume 8 copii, 2 fete si 6 baieti, in urma unei fertilizari in vitro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Femeia a inceput sa fie cunoscuta sub numele de Octomom dupa ce a dat nastere octupletilor. Pentru ca nu avea mijloacele financiare necesare pentru a putea intretine 14 copii,

Femeia  a inceput sa joace in filme interzise minorilor, ba chiar a si castigat 4 premii AVN, considerate echivalentul premiilor Oscar pentru industria pentru adulti.

Pentru ca reprezentatiile de streaptease si filamarile i se pareau degradante si inumane, Octomom a inceput sa ia medicamente. Femeia spune ca numai dupa ce lua Xanax putea sa isi practice meseria. Ea a apelat si la operatiile estetice pentru a arata bine si a castiga mai multi bani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si