Tatăl disperat a ajuns acasă la ora 10:00 şi a început să o caute. El a descoperit craniul desfăcut de carne pe podeaua din beton aflată în spatele casei, conform mirror.co.uk.

Părinţii răvăşiţi de durere au strâns rămăşiţele fetei mâncate de vie, din spatele casei lor. Ofiţerii au transmis că micuţa era acasă cu mama ei, care a născut de curând și se îngrijea de copilul nou-născut. Mama a pierdut-o din vedere pe copilă şi a fost găsită de tatăl ei în dimineaţa de duminică în incinta cuştii de crocodili de la ferma de crocodili de lângă ei.

 

Citeste si: Burgerul cu carne de crocodil ameninta orice dieta, in aceasta vara!

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fetiţa a căzut în cuşcă, iar crocodilii au mâncat-o şi i-au lăsat doar craniul.

Poliţia a declarat că familia a construit recent un gard în jurul piscinei de beton în care erau ţinuţi crocodilii, însă copii suficient de mici puteau să se strecoare printre lacune.

 

Copilul părăsisese casa şi se juca pe terenul din jurul fermei de crocodili care se află în spatele proprietăţii.

 

Citeste si: Nunta lui "Crocodilu'", anchetată! O educatoare a penitenciarului Rahova este cercetată după ce s-a căsătorit cu un deținut

Autorităţile au transmis un semnal de alarmă pentru familiile care deţin ferme de crocodili pentru a produce piele şi carne şi cer să aibă grijă sporită pentru a împiedica copiii să intre în acele zone.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si