Close sidebar
Close sidebar

Cazul impresionant, de salvare, al unui copil grav bolnav

Un copil diagnosticat cu stenoză de valvă pulmonară severă, aflat în stare gravă, a fost transportat cu avionul la Stuttgart.

Georgiana Balaban,

Copil transportat de urgență cu un elicopter SMURD. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Inspectoratul General al Aviaţiei (IGAv) anunţă că, marţi, se derulează o misiune pentru transportarea unui copil aflat în stare gravă de la Timişoara la Stuttgart. Copilul suferă de stenoză de valvă pulmonară severă şi va primi tratament de specialitate.

Ce au transmis autoritățile despre transportarea băiatului la spital

„În aceste momente, avionul Piper PA-42 Cheyenne III desfăşoară o misiune aeromedicală externă, pentru salvarea unui copil aflat în stare gravă, diagnosticat cu stenoză de valvă pulmonară severă. Copilul a fost preluat de pe aeroportul din Timişoară şi transferat la Klinikum Stuttgart, Germania, pentru a urma tratament medical specializat”, a transmis, marţi, IGAv.

Citeste si: Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Cum arată astăzi Irinuca!

Sursa citată a precizat că pe tot parcursul zborului, copilul a fost asistat şi monitorizat de o echipă medicală asigurată de Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Echipaj SMURD la datorie. [Sursa foto: google]

Citeste si: O cântăreața celebră de la noi susține că soțul ei a murit după o greșeală a medicilor! ”Am solicitat necropsie și mi s-a spus că nu a avut...”

De la începutul anului şi până în prezent, avionul Piper PA-42 Cheyenne III a executat 3 misiunile SMURD, în slujba cetăţenilor.

Citeste si: Fundația Altex: „Împreună putem salva viețile pacienților de la ATI!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI