"În India, a apărut povestea unui copil despre care oamenii spun că este unul dintre cei mai tineri astrologi din lume, care a prevestit pandemia într-un videoclip postat în august, 2019. Numele său este Abhigya Anand, are doar 14 ani, iar postările sale au devenit virale pe reţelele de socializare, după ce a anunţat că ”un pericol major va afecta lume„ între noiembrie 2019 şi aprilie 2020", scriu jurnaliștii de la publicația AS.

Jurnaliştii spanioli mai scriu că la 7 ani, Abhigya Anand începuse deja să înveţe sanscrita, una dintre cele mai vechi limbi din lume. La 10 ani, s-a înscris la primele cursuri de astrologie, după ce a văzut un anunţ de pe stradă.

În februarie 2019, acesta a spus că relaţiile dintre SUA şi Iran se vor înrăutăţi. Iar acest lucru s-a întâmplat la începutul anului, când generalul irania Qasem Soleimani a fost ucis în Iraq în urma unui raid american.

Citeste si: Coronavirus România. Număr scăzut de noi cazuri de îmbolnăvire la începutul săptămânii

"Concentrarea şi talentul lui şi, probabil, o doză mare de noroc, l-au făcut să prevadă ”pericolul major care va afecta lumea”. Previziunile sale au continuat. Pe 29 mai, Anand a spus că numărul de cazuri de coronavirus va scădea în mod treptat până la data de 5 septembrie 2020, când virusul va fi complet eradicat.

Dat fiind numărul mare de infectări, previziunea lui pare destul de optimistă", mai scriu jurnaliştii de la AS.

Pandemia de coronavirus a provocat 400.000 de decese în lume

Pandemia de coronavirus a depăşit duminică pragul de 400.000 de decese în lume, continuând să se răspândească rapid în ţări din America latină, scrie AFP.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Duminică, în timpul rugăciunii Angelus în faţa a sute de credincioşi din Piaţa Sfântul Petru, Papa Francisc, născut la Buenos Aires, s-a arătat îngrijorat de criza de pe continentul său de origine.                

Citeste si: Pandemia de coronavirus a provocat 400.000 de decese în lume

"Din nefericire(...) în America latină, virusul continuă să facă numeroase victime", a deplâns el, exprimându-şi compasiunea pentru "aceste populaţii, pentru bolnavi şi familiile lor, şi pentru toţi cei care îi îngrijesc". 

Răspândirea virusului s-a accelerat în America latină: în Peru, a doua cea mai afectată ţară de pe continent după Brazilia, sistemul sanitar este pe punctul de a se prăbuşi, în special din cauza lipsei de oxigen. Acest lucru nu a împiedicat autorităţile să anunţe redeschiderea sitului incaş Machu Pichu la 1 iulie. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Chile a revizuit bilanţul deceselor, anunţând duminică 653 de decese care au fost înregistrate în martie şi aprilie. Totalul morţilor este de 2.290. Statul a înregistrat recorduri în ultimele 24 de ore, cu 96 de decese şi 6.405 de contaminări.       

Citeste si: Un bărbat a intrat cu mașina în manifestanți și a împușcat o persoană

În Statele Unite, unde noul coronavirus a făcut cele mai multe decese, 691 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, potrivit unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins, faţă de 3.000 de morţi pe zi în vârful crizei. Numărul total al deceselor este de 110.482 şi 1.938.842 de cazuri raportate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si