In articol:
Cornuleţe cu rahat. Ingrediente:
1 cana ulei
1/2 cană cu apă
25 g drojdie proaspătă (un plic drojdie uscată)
Citeste si: Kefir de casă. De ce este bine să consumi kefir. Îl poți prepara chiar la tine în bucătărie
2 lingurițe cu zahăr
Portocală rasă
vanilie
500 g făină
rahat
zahăr vanilat
Citeste si: Varză murată călită. Cea mai gustoasă rețetă. Ingredientul secret care îi dă toată savoarea
Cornuleţe cu rahat. Mod de preparare:
Se dizolvă drojdia cu zahărul în apă, se adaugă uleiul și restul ingredientelor și se amestecă foarte bine. Se lasă să dospească puțin, apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fâșii de rahat.
Citeste si: Colivă rețetă. Greșeala pe care nu trebuie să o faci când prepari coliva
Se pun în tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și se coc 25-30 minute.
Citeste si: Ciorbă de potroace. Rețetă tradițională românească
Cât sunt calde, se dau prin zahăr pudră.