Close sidebar
Close sidebar

Cornulețe cu rahat. Reţeta unică de la Mănăstirea Prislop. Se topesc în gură!

Cornuleţe cu rahat. Un desert delicios, o reţetă de post savuroasă. Iată cum fac măicuțele de la Mănăstirea Prislop cornulețele delicioase.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cornuleţe cu rahat. Ingrediente:

1 cana ulei

1/2 cană cu apă

25 g drojdie proaspătă (un plic drojdie uscată)

Citeste si: Kefir de casă. De ce este bine să consumi kefir. Îl poți prepara chiar la tine în bucătărie

2 lingurițe cu zahăr

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Portocală rasă

vanilie

500 g făină

rahat

zahăr vanilat

Citeste si: Varză murată călită. Cea mai gustoasă rețetă. Ingredientul secret care îi dă toată savoarea

Cornuleţe cu rahat. Mod de preparare:

Se dizolvă drojdia cu zahărul în apă, se adaugă uleiul și restul ingredientelor și se amestecă foarte bine. Se lasă să dospească puțin, apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fâșii de rahat.

Citeste si: Colivă rețetă. Greșeala pe care nu trebuie să o faci când prepari coliva

Se pun în tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și se coc 25-30 minute.

Citeste si: Ciorbă de potroace. Rețetă tradițională românească

Cât sunt calde, se dau prin zahăr pudră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI