Close sidebar
Close sidebar

Coronavirus în Franţa - 367 de decese în 24 de ore

În Franţa, 23.660 de persoane au murit din cauza coronavirusului de la începutul lui martie, cu 367 de noi victime în 24 de ore, dar numărul pacienţilor în stare gravă continuă să scadă, potrivit bilanţului cotidian stabilit marţi de Direcţia generală de Sănătate (DGS), scrie AFP.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

221 de persoane au ieşit de la Terapie intensivă în ultimele 24 de ore, confirmând scăderea continuă observată de mai mult de două săptămâni.

Potrivit oficialilor francezi, 14.810 de decese au fost înregistrate în spitale (cu 313 în plus) şi 8.850 de victime în centrele de ingrijire şi alte unităţi medico-sociale (cu 54 în plus).

Coronavirus în Franţa- 367 de decese în 24 de ore

Marţi, premierul Edouard Philippe a prezentat în faţa deputaţilor planul de ieşire din izolare, progresiv, care trebuie să intre în vigoare în Franţa din 11 mai.

Citeste si: VIDEO| Restricțiile au fost date uitării. Cum arată străzile Capitalei

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citeste si: Săptămâna viitoare se va decide dacă se va prelungi starea de urgenţă sau va fi găsită o formulă alternativă

Citeste si: Klaus Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 40%: "Mi s-ar părea nedrept ca pensionarii să plătească întreaga notă de plată a epidemiei"

Purtarea obligatorie a măştii în transportul în comun, testarea masivă a persoanelor care prezintă simptome, precum şi redeschiderea graduală a şcolilor fac parte din măsurile anunţate.

Citeste si: În izolare, ca într-o vacanță all-inclusive! Dana Rogoz are o terasă ca-n povești

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI