Close sidebar
Close sidebar

Corporatiile au gasit solutia pentru a finanta educatia copiilor angajatilor

Mai multe ONG-uri, oameni de afaceri si manageri din cadurul unor mari corporatii vor sa faca lobby pe langa Guvern pentru acordarea unor credite fiscale corporatiilor care platesc pentru educatia timpurie a copiilor angajatilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un ONG implicat în educatie de peste 20 de ani, Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step, sustinut de mai multi oameni de afaceri, manageri de corporatii cu implicare in viata comunitatii locale s-au implicat în generarea unor discutii publice care sa determine politici în domeniul educatiei timpurii, adica crese si gradinite. Ei sunt de parere ca aceasta solutie ar putea rezolva criza creselor si gradinitelor din Romania.

Potrivit avocatului Gabriel Biris, fost secretar de stat in Ministerul de Finante, citat de economica.net, sustine ca aceasta solutie aduce castiguri pentru ambele parti, iar statul ar trebui sa plateasca aproximativ 2.000 de lei pe luna pe copil.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Depinde de costul real, ca solutia sa functioneze trebuie ca suma sa acopere în mare parte acest cost. Nu stiu cat poate fi, dar nu cred ca poate fi mai mult de 2.000 lei pe luna pe copil", considera Gabriel Biris care a facut calculele pornind de la salariul mediu din Romania.

Cititi mai mult AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI