Close sidebar
Close sidebar

Cosmin Olaroiu se va retrage aici dupa ce termina cu antrenoratul. Tehnicianul are o ferma imensa si superba in Snagov

Cosmin Olaroiu este un nume in fotbalul romanesc, dar si in cel arab. Tehnicianul si-a aratat clasa ca si antrenor, iar din banii stransi pe munca prestata a reusit sa isi faca o ferma de toata frumusetea la Snagov.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este "scump" la vedere, dar a acceptat sa stea de vorba cu reproterul Dolce Sport, Alexandru Sabau, si chiar l-a invitat pe acesta sa filmeze la ferma sa de la Snagov.

Acesta este locul in care Olaroiu se simte ca acasa si acolo unde se relaxeaza de fiecare data cand ajunge acasa, in Romania.

E evident ca nu el se ocupa de tot domeniul, dar totul se face cu banii sai. Inainte aici era doar pamant, iar acum este o ferma unde se cresc animale si se planteaza legume.

Are capre, vacute, caini, porci, gaini si solarii intregi cu vinete, ardei, rosii si alte produse. Traieste din asta si, probabil, atunci cand va spune ADIO carierei in antrenoratva veni sa isi coordoneze afacerea indeaproape.

INTREGUL REPORTAJ DESPRE FERMA LUI COSMIN OLAROIU IL PUTETI VEDEA AICI.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro


Sursa foto: dolcesport.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI