Close sidebar
Close sidebar

Crima misterioasa in Bistrita-Nasaud. Tanar de 23 de ani, cautat de politisti dupa ce ar fi ucis un batran de 82 de ani

Un barbat in varsta de 23 de ani din localitatea Bistrita-Bargaului este dat in urmarire nationala, sub suspiciunea ca ar fi incendiat casa unui batran de 82 de ani, apoi l-ar fi ucis. Trupul barbatului nu a fost gasit.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Locuinta batranului a fost incendiata vineri seara, moment in care a fost vazut pentru prima data. Un cioban din comuna a declarat politistilor a tanarul ar fi anuntat ca il viziteaza pe batran sa ia niste bani de la el.

Politistii cred ca tanarul l-a jefuit pe barbat, apoi i-ar fi dat foc in casa. Initial, oamenii legii au crezut ca batranul a murit in incendiu, insa anchetatorii au ajuns la concluzia ca in mormanele de scrum nu sunt resturi umane.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Pe de alta parte, politistii au descoperit in locuinta tanarului mai multe haine pline de sange, insa analizele vor arata de unde provin aceste urme, noteaza bistriteanul.ro. Tot in aceeasi seara a disparut si tanarul de 23 de ani, care lucre la stana unui vecin de-al batranului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI