Close sidebar
Close sidebar

Cristi Borcea si Ioan Becali au fost condamnati la inchisoare in Belgia. Sunt implicati tot intr-un dosar de frauda cu transferuri

Veste proasta primita astazi de catre Ioan Becali si Cristi Borcea. Cei doi au aflat ca au primit o sentinta de sase luni de inchisoare cu suspendare intr-un dosar de frauda judecat in Belgia.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Becali si Borcea au fost anchetati intr-un dosar ce viza frauda facuta in perioada 1999- 2004 in ceea ce priveste anumite transferuri de jucatori efectuate de catre cei de la Standard Liege.

Alaturi de cei doi, in acest Dosar al Transferurilor din Belgia a fost condamnat si fostul jucator al celor de la Dinamo si Standard Liege, Liviu Ciobotariu.

Pe langa condamnarea la inchisoare cei trei au primit si amenzi de cate 11.000 de euro fiecare si le-au fost confiscati cate 24.000 de euro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Procurorii belgieni au constatat ca exista diferente intre suma reala platita si cea trecuta in acte, in acest fel reusind sa se evite plata unor impozite catre statul belgian.

Conform informatiilor presei din Belgia, procurorii belgieni au lucrat si au solicitat informatii de la procurorii DNA, cei care au reusit sa ii condamne pe Cristi Borcea si pe Ioan Becali in Dosarul Transferurilor de la noi din tara.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI