Are sase ani si zilele lui le traieste in bezna. Micutul nu se poate bucura de viata pentru ca nu are darul vederii. "Sindormul ii afecteaza cel mai mult vederea pentru ca este complet orb si trebuie sa traiasca in aceasta lume pe intuneric. Christian trebuie sa faca lucrurile putin diferit din cauza acestei deficiente", a povestit mama sa pentru jurnalistii de la The Sun.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Boala care il macina pe micutul Christian se datoreaza sindromului de banda amniotica. Acest sindrom se dezvolta inca din pantecul mamei si formeaza benzi fiborase si, daca se ataseaza de fat, ii poate stopa circulatia sangelui si dezvoltarea normala.

Din pacate acest lucru i s-a intamplat si acestui copil. Desi a fost supus pana acum la sapte interventii chirurgicale, el nu si-a recapatat vederea. Operatiile l-au ajutat totusi pentru reconstructia faciala, dar si pentru inchiderea golurilor din craniu, goluri lasate de lipsa ochilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si