Cristiano Ronaldo a reuşit să cucerească, în acest an, cu Portugalia, Euro 2016. Pentru a celebra primul trofeu cu echipa naţională, starul lui Real Madrid şi-a făcut cadou o super maşină. Aflat în vacanţă la Ibiza, atacantul în vârstă  de 31 de ani şi-a comandat ultimul model de Bugatti Veyron.
Noua achiziţie a lui Ronaldo costă 2,5 milioane dolari (2,25 milioane euro), conform site-ului depor.com,
care precizează că automobilul ajunge de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde şi poate atinge o viteză maximă de 400 km/h.
În garajul atacantului îşi mai fac loc maşini percum McLaren MP4-12 Spyder, Ferrari 599 GTO sau Rolls-Royce Phantom. De altfel, Ronaldo, unul dintre cei mai bogaţi sportivi din lume, este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru maşinile de mare viteză.
Cristiano Ronaldo a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu noua sa achiziţie, alături de mesajul ”Animalul a sosit!”

Noua achizitie a lui Ronaldo costa 2,5 milioane dolari (2,25 milioane euro), conform site-ului depor.com, care precizeaza ca automobilul ajunge de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde si poate atinge o viteza maxima de 400 km/h.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În garajul atacantului îsi mai fac loc masini percum McLaren MP4-12 Spyder, Ferrari 599 GTO sau Rolls-Royce Phantom.

De altfel, Ronaldo, unul dintre cei mai bogati sportivi din lume, este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru masinile de mare viteza.

 

Cristiano Ronaldo a postat pe retelele de socializare o fotografie cu noua sa achizitie, alaturi de mesajul ”Animalul a sosit!”

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si