Cristina a fost ucisa cu cateva zile inainte de a implini 25 de ani. Ea a avut o relatie de cativa ani cu un roman de 33 de ani, cu care a facut doua fete. Pentru ca relatia nu a mai mers din cauza barbatului care devenise violent, tanara pusese punct legaturii.

Mai mult, luna trecuta Cristina a depus o plangere

la politie impotriva barbatului, in urma careia s-a emis ordin de protectie. Barbatul avea interzis sa se apropie la mai mult de 200 de metri de ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Insa, restrictia nu a contat. Sambata dimineata, dupa ce s-a asigurat ca rudele cu care Cristina statea in casa au plecat la serviciu, el a intrat in casa. Dupa o cearta aprinsa, barbatul a injunghiat-o mortal. O vecina a auzit tipete, l-a vazut pe barbat fugind cu masina, iar cand a intrat in casa pe Cristina a gasit-o intr-o balta de sange.

A sunat imediat dupa ajutor, iar medicii au ajuns imediat, insa nu au mai putut sa o salveze.

Garda Civila a scos imediat fetele din casa, pentru a nu realiza ce se intamplase.

Ele au fost pacalite ca mami e la serviciu si cand se va intoarce vor merge la plaja.

Barbatul este cautat si in aceste momente.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si