Cristina Mihaela s-a simțit rău în timp ce prezenta emisiunea „Puterea Dragostei”. Șatena a anunțat imediat staff-ul emisiunii. „Mi-e rău. Trimite-ți pe cineva că îmi e rău de mor!”, a zis Cristina.

Citeste si: Ce operație estetică și-a făcut Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei?

În timp ce prezenta emisiunea „Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela s-a simțit slăbită. Cristi Marinescu a observat acest detaliu și a întrebat: „Doamna Cristina vă simțiți bine?”.

Moderatoarea TV a afirmat imediat: „Nu mă simt bine! Îmi e rău! Simo, veniți aici! Îmi e rău de mor!”.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganu. Cum au fost surprinși cei doi în zorii zilei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cristina Mihaela Dorobanțu a clacat în direct

Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” s-a simțit rău în direct din cauza stresului și a oboselii acumulate. Concurenții emisiunii au sărit imediat în ajutorul șatenei. Fetele i-au făcut aer și i-au adus apă prezentatoarei. Apoi au întins-o pe canapea și i-au făcut masaj la încheietura mâinii.

cristina mihaela de la puterea dragostei a leșinat în direct
Cristina Mihaela a leșinat în direct.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Scandal în casa „Puterea dragostei”! Două concurente au sărit la bătaie

Staff-ul emisiunii „Puterea Dragostei” a sărit imediat în ajutorul moderatoarei TV pentru a-și reveni. Cristina Mihaela Dorobanțu și-a revenit, apoi.

Cristina Mihaela Dorobanțu a declarat că totul a fost o farsă de 1 aprilie pentru concurenții „Puterea Dragostei”. „Nota 10 pentru actorie!”, au zis tinerii.

Citeste si: Ce a făcut Cristi Comănici la scurt timp după ce s-a cuplat cu Mariana la Puterea dagostei? Bianca a spus totul în direct: „L-am văzut...” EXCLUSIV

Citeste si: Nicos de la Puterea Dragostei dezvăluie motivele despărțirii de Meda! „Am încercat, dar...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si