Radu a fost propus de fete spre eliminare, iar asta i-ar fi deschis ochii în privința multor fete, în special a fostei sale iubite.

Cristina și Radu au avut parte de noi momente tensionate

Radu este de părere că fosta iubită, Cristina a scăzut în ochii susținătorilor, aceștia fiind dezamăgiți de faptul că aceasta nu este așa apropiată de ei.

Citește și: Gală incendiară. Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

Cristina a rămas surprinsă de aceste afirmații, spunând că a primit mesaj de la o susținătoare și că totul este în regulă.

Citește și: Băieții din Casa Iubirii spun lucrurilor pe nume! Cum văd concurenții relația dintre Alex și Bianca?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Radu nu o mai recunoaște pe Cristina și este dezamăgit de faptul că seamănă tot mai mult cu Bianca. Acesta consideră că Patricia și Larisa sunt singurele fete cu care vrea să mai discute și să glumească în emisiune.

Gală incendiară. Erisa a părăsit ”Casa Iubirii”: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

O nouă eliminare a avut loc în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”.

Erisa a fost eliminată, iar Ionuț a fost ales favoritul săptămânii.

Citește și: Marinel se află în fața unei decizii grele. Ce hotărâre va lua concurentul?

Spre surprinderea, la eliminare a fost propus și Radu, iar Cristina nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Fetele l-au propus spre eliminare pe Radu, în timp ce Erisa a fost trimisă la eliminare de către Ionuț, favoritul săptămânii.

„I-am repetat de foarte multe ori săptămâna asta că nu s-a mai auzit nimic despre ea, nu mai știm ce face, nu am mai văzut-o pe la noi, adică la modul ăsta. Nu a mai interacționat atât de mult cu băieții, după părerea mea, și a multora de aici.”,  a spus Ionuț, potrivit kanald.ro.

Citește și: Reacția Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa Iubirii” a dispărut: „Ne apucăm de postat în mediul online și la televizor”

„Nu știu dacă o să pot să mai fac chestia asta. Cred că mi-am pus și eu un baraj în a cunoaște restul fetelor la nivel de relație. Nu îmi pare rău, pentru că am făcut-o din suflet și a venit de la sine” a spus Radu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si