Close sidebar
Close sidebar

Cu lacrimi in ochi, Nela a vorbit despre iesirile nervoase ale sotul ei, "Jaguarul" de la Exatlon! "Ionut este, in general, o fire mai vulcanica..."

Nela, sotia lui Ionut de la Exatlon, a vorbit in cadrul emisiunii Wowbiz despre iesirile necontrolate din ultima vreme ale "Jaguarului", despre care a spus ca este, in general, o fire vulcanica.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nela crede ca lipsa hranei, dar si comportamentul duplicitar al colegilor sai care in fata ii sunt prieteni, apoi il vorbesc de rau, au dus la iesirile nervoase din ultima vreme ale sotului sau. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Ionut este, in general,  o fire mai vulcanica. Nu stiu cum sa explic iesirile lui, le vad normale de la lipsa hranei (...) Mariana il vorbeste de rau, apoi este prietana lui."
 

Nela este foarte increzatoare in fortele sotului ei si spera ca acesta sa nu vina acasa pana la finalul competitiei.

"Este foarte puternic si cred ca a si demonstrat asta. Am incredere in el, il sustin din toata inima, il iubesc f mult, imi este dor de el, dar il astept la final acasa!" 

Urmareste AICI declaratia completa a sotiei lui Ionut. 
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI