Close sidebar
Close sidebar

Cum a apărut îmbrăcată Andra Volos de la Puterea Dragostei. "Mi-am găsit bărbat". Toată lumea a rămas fără cuvinte

Andra Volos de la Puterea Dragostei a uimit pe toată lumea cu ultima sa apariție pe canalul de YouTube. Vedeta de Reality show a îmbrăcat rochia de mireasă...

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos, una dintre cele mai frumoase concurente de la Puterea Dragostei, sezonul doi, și-a văzut de viața după despărțirea de Bogdan Mocanu, și își continuă cu proiectele muzicale, cu care și-a surprins fanii.

Frumoasa șatenă i-a impresionat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei cu colaborările neașteptate. De curând, Andra Volos a cântat alături de Tzanca Uraganu și Malyna.

Citeste si: Solistul trupei Taxi, replică în versuri pentru Dan Bittman: ” Problema e că nu-s toți deştepți ca tine, țara e plină de proşti ca mine!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Școala online face prima victimă: o fetiță de 12 ani s-a sinucis

Andra Volos: "Mi-am găsit bărbat"

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat, de curând, un vlog pe canalul ei de Youtube, unde este surprinsă într-o rochie lungă, cu trenă, foarte sexy.

Prietena acesteia îi cântă celebra piesă ” Ia-ți mireasă ziua bună”, în timp ce Andra Volos se pregătește să filmeze două clipuri muzicale, așa cum precizează chiar ea.

A zis Andra Volos că se mărită! ”, spune prietena acesteia.  ”Mi-am găsit bărbat”,  glumește Andra Volos, potrivit Wowbiz. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI