Ionela Prodan este nascuta in Oltenia, in faimoasa localitatea Dabuleni, din judetul Dolj, unde an de an se inregistreaza cea mai buna recolta de pepeni. (Momente emotionante la capela, la Ionela Prodan)

Putini sunt cei care isi amintesc ca in 2012, Ionela Prodan si-a deschis o piata de pepeni la periferia Bucurestiului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Revoltata de faptul ca dupa un an de truda taranii din localitatea sa de bastina ajung sa-si vanda pepenii pe un pret de nimic, artista a luat atitudine, a investit bani si le-a intins acestora o mana de ajutor. (Cine este cel de-al doilea sot al ionelei Prodan) 

Citeste si: Momentul critic cand Ionela Prodan a incetat sa mai lupte sa traiasca! Totul s-a intamplat intr-o clipa si i-a panicat pe medici

Ea si-a invatat consatenii sa nu mai vanda marfa “din fata portii” samsarilor din Bucuresti, care puneau adaosuri mari la kilogram si lor le ofereau preturi de nimic. In schimb, i-a invitat sa vina cu recolta de pepeni in piata ei deschisa special pentru ei.

O perioada lucrurile au mers cu au mers, insa, dupa un timp, Ionela Prodan a fost invinsa de sistem si de samsarii din Bucuresti.

“Le-am deschis piata si credeam ca totul o sa fie bine. Dar cum am deschis, asa am si inchis! E greu, domnule, nu ai cu cine vorbi. Ei (n.r. locuitorii din Dabuleni) s-au invatat sa-si vanda marfa asa, din fata portii.

E mai simplu, mai comod.

Ajunsesem sa le vorbesc degeaba. Pe langa asta, e mafie mare, nu te poti pune cu samsarii din Capitala, asa ca m-am retras si am pus cruce pietei de pepeni”,  declara Ionela Prodan, pentru WOWbiz.ro, in urma cu 5 ani, cand lua decizia sa renunte la afacerea cu piata.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si