Iei in calcul posibilitatea de a fi model intr-un studio videochat Bucuresti, insa nu stii dupa ce criterii sa il alegi? Aceasta dilema este des intalnita printre fetele care se afla la primul job de acest tip, mai ales tinand cont de faptul ca in Romania sunt peste 3000 de astfel de studiouri, luandu-le in calcul doar pe cele care isi desfasoara activitatea legal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Desi alegerea este dificila, acest lucru nu inseamna ca este si imposibila. Ghidandu-te dupa cateva criterii importante, vei sti exact ce sa alegi, astfel incat sa ai parte de respect, siguranta si suport. Urmatoarele 10 criterii de alegere a viitorului tau loc de munca te vor ajuta sa evaluezi studioul in care te gandesti sa lucrezi si sa faci alegerea care corespunde cel mai bine nevoilor pe care le ai. Luand in calcul fiecare dintre aceste criterii vei avea, cu siguranta, o experienta pozitiva alaturi de oameni profesionisti!

Alege sa colaborezi cu un studio de videochat care isi desfasoara activitatea legal

In Romania, activitatea desfasurata in studiourile de videochat este reglementata legal. Totusi, exista destul de multe situatii in care studiourile nu respecta acest aspect extrem de important. Nu accepta sa lucrezi cu un studio de videochat care nu iti ofera un contract sau care iti ofera diverse motive pentru a amana semnarea unuia.

In acest fel, vei elimina riscul exploatarii muncii tale.

Un program flexibil te va ajuta foarte mult

Este important ca studioul ales sa iti ofere posibilitatea de a iti face singura programul dupa care vei lucra, in functie de cum iti este mai confortabil. Cu siguranta vei dori sa ai timp pentru a te ocupa si de alte aspecte din viata, astfel ca un program flexibil este ideal.

In studiourile de top vei putea sa alegi atat zilele de lucru, cat si intervalul orar.

Asigura-te ca iti este respectata intimitatea

A fi model de videochat este un job destul de controversat pentru anumite persoane. De aceea, trebuie sa fii tu cea care decide daca doreste sau nu sa faca acest lucru public. Studioul la care vei lucra trebuie sa pastreze confidentialitatea in ceea ce priveste datele tale personale si sa faca tot posibilul pentru a iti proteja dreptul la intimitate. De exemplu, accesul utilizatorilor din Romania este blocat, iar echipa pune mare pret pe discretie.

Intreaba despre beneficiile oferite

Desi suma de bani la care poate ajunge un model de videochat este una consistenta, unele studiouri se disting din multime prin faptul ca ofera in plus bonusuri si multe alte beneficii, precum vacante in destinatii de top sau vouchere care pot fi utilizate in saloanele de infrumusetare. Alege sa lucrezi cu un astfel de studio, care te considera o partenera, nu o angajata si care iti ofera motivatie prin beneficii suplimentare.

Studioul de videochat trebuie sa iti ofere un training cuprinzator

Training-ul este extrem de important, mai ales daca acesta este primul tau job in domeniu. Un studio serios nu te va pune niciodata in fata camerei fara a iti aduce la cunostinta toate aspectele de care trebuie sa tii cont pentru ca parcursul tau sa fie unul ascendent.

Training-ul specializat si asistenta tehnica non-stop sunt doua conditii esentiale de alegere a studioului.

Asigura-te ca ai control deplin asupra tipului de videochat pe care il vei face

Exista doua tipuri de videochat: non-adult si adult. Primul nu implica nuditate si este varianta preferata de a incepe pentru fetele care se afla la primul job. Trebuie sa te asiguri ca agentia cu care vei lucra iti ofera control deplin asupra optiunilor si ca tu esti cea care va decide daca si cand vei face trecerea la videochat-ul de tip adult.

Discuta cu echipa de angajari despre castigurile materiale

Este important sa stabilesti inca de la inceput care sunt castigurile pe care le poti avea. Din videochat poti castiga lunar pana la 5000 de dolari daca lucrezi intens. Nu accepta sa lucrezi pentru persoane care in mod evident doresc sa profite de tine si sa pastreze majoritatea banilor. In general, in functie de programul tau, suma minima pe care ar trebui sa o incasezi lunar nu trebuie sa fie mai mica de 1000-1200 de dolari.

Evalueaza echipa din care vei face parte

Atunci cand discuti cu cei care doresc sa te coopteze in echipa, acorda atentie modului in care vorbesc cu tine, evalueaza nivelul de respect din conversatie si decide daca sunt oameni cu care ti-ai dori sa ai sau nu o colaborare de durata. Trebuie sa simti ca echipa din care faci parte este a doua familie, gata sa iti ofere suport de fiecare data cand vei avea nevoie.

Citeste cu atentie contractul pe care il vei semna

In contractul incheiat intre tine si agentie trebuie sa se stipuleze clar modul in care se calculeaza venitul pe care il vei avea, care este programul de lucru, daca exista sau nu beneficii extra, dar si responsabilitatile pe care le ai.

Cere un tur al spatiului in care se desfasoara activitatea

Este foarte important sa te simti bine in locul in care urmeaza sa mergi la job. Daca studioul acorda atentie incaperilor in care modelele isi desfasoara activitatea, detaliilor si modului de amenajare, acesta este un semn bun!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si