Close sidebar
Close sidebar

Cum arată Andra Volos de la Puterea Dragostei după operație. Cum se simte aceasta acum

Andra Volos, fosta concurentă a emisiunii Puterea Dragostei, și0a dat bandajul de pe nas jos. Aceasta a povestit prin ce clipe a trecut înainte și după operație. Vezi cum arată nasul acesteia acum.

Andreea Bolocan,

Andra Volos s-a vindecat după rinoplastie [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urmă cu câteva zile, frumoasa șatenă, Andra Volos, care a participat la emisiunea Kanal D, Puterea Dragostei, a trecut printr-o operație estetică la nas, dar care a fost mult mai complicată. Aceasta s-a operat și de polipi dar și de deviație de sept deoarece, de mică a avut probleme de respirație.

Andra Volos a povestit înainte să intre în operație că nu este un moft ceea ce urmează ea să facă, ci are și probleme de sănătate de când era mic copil. Aceasta nu putea să respire prea bine și a decis să îmbine utilul cu plăcutul și să îți facă și ei pe plac cu operația de rinoplastie, dar să își rezolve și problemele pe care le avea cu respirația.

Ieri, pe 28 aprilie 2021, Andra Volos și-a dat jos pansamentul de pe nas și le-a arătat fanilor săi de pe Instagram noul ei nas. Încă odată, aceasta a demonstrat că ține atât la sănătate, cât și la aspectul ei fizic.

Andra Volos, imediat după operație [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Amira de la „Puterea Dragostei”?! Noua concurentă face senzație

„În sfârșit! Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă. Văd că încep să mă simt din ce în ce mai bine.

Sper să îmi treacă sentimentul ăsta ciudat pe care îl am acum. Mai bucuroasă sunt că acum nu o să mai am probleme nici cu polipii, nici cu deviația de sept”,  a spus Andra Volos imediat după operație.

Cum s-a simțit Andra Volos imediat după operație

După ce a ieșit din operație, Andra Volos le-a dezvăluit internauților că operația nu a durut absolut deloc, doar că a simțit un mic disconfort.

„Operația în sine nu doare, chiar nu. Sunt niște sentimente ciudate, de parcă ești super răcită, cu nasul înfundat. Mă mai doare gâtul, dar cam ăsta este sentimentul pe care îl am acum. E oribil, numai că nu doare”,  a mai declarat Andra Volos.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, pe masa de operație: ”De mică am avut mici probleme”

Cum arată Andra Volos după operația de rinoplastie

Noul bas al Andrei Volos [Sursa foto: Instagram]

A venit momentul în care fosta iubită a lui Bogdan Mocanu și-a scos bandajele. A postat un InstaStory pe pagina sa de Instagram, iar rezultatul obținut este nu este foarte departe de cel inițial. Însă, cu toate acestea, se pare că aceasta se simte extrem de bine cu alegerea făcută și mult mai împlinită.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Andra Volos după ce și-a dat jos pansamentul de pe nas [Sursa foto: Instagram]

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI