Close sidebar
Close sidebar

Cum arăta Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei” înainte de a participa în cadrul show-ului televizat

Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei” este obișnuită cu camerele de luat vederi. Frumoasa concurentă a participat la diferite concursuri de Miss, dar și la emisiunea „Bravo, ai stil”, difuzată pe Kanal D, și la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena 1.

Georgiana Balaban,

Andreea Georgiana în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Georgiana de la „ Puterea Dragostei ” are o mică istorie în televiziune. Focoasa șatenă are un trup de invidiat încă din vremea adolescenței. Tânăra a participat la numeroase concursuri de frumusețe de la care a câștigat și premii. Andreea s-a înscris apoi la un show matrimonial difuzat de un alt post de televiziune cu gândul de a-și găsi iubirea. Fără rezultate, însă, Andreea s-a înscris apoi la „Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Andreea Georgiana de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de luni, 16 noiembrie- A doua parte- VIDEO. Maria, noua concurenta face furori in casa iubirii!

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Imagini interzise cu Philip de la „Puterea Dragostei”. Lângă cine a fost surprins fostul concurent

Andreea Georgiana- apariție inedită în casa iubirii de la Kanal D

Tânăra sexy s-a înscris și la „ Puterea Dragostei ” unde a format un cuplu cu Cristi Marinescu.

Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei” este o tânără de 22 de ani. Ea este studentă în cadrul universității „Politehnica” din București. Focoasa tânără a venit la „Puterea Dragostei” pentru a-și găsi jumătatea.

Andreea de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Andreea de la „Puterea Dragostei” și Cristi Marinescu au avut o relație. Tânăra l-a avertizat de la bun început, spunându-i: „Să nu mă dezamăgești!”.

Andreea de la Puterea dragostei în cadrul emisiunii. [Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI