Close sidebar
Close sidebar

Cum arăta Codruț de la „Puterea Dragostei” înainte de a păși în casa iubirii de la Kanal D

Codruț de la „Puterea Dragostei” este concurentul care formează un cuplu cu Alexandra. Bărbatul a intrat în casa iubirii, de la Kanal D, în urmă cu doar câteva luni.

Georgiana Balaban,

Codruț de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Codruț de la „Puterea Dragostei” a intrat în casa iubirii în toamna anului 2020, puțini știu însă drama prin care a trecut el. Chiar înainte de a participa la show-ul matrimonial tatăl lui a pierdut lupta cu viața. Codruț a trecut atunci prin cele mai cumplite clipe din viața lui.

Codruț de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 13 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Aya, judecată pentru vestimentația ei: „Ești penibilă! Să îți fie rușine!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Codruț este din Oradea. Înainte de participa la show-ul iubirii, tânărul arăta diferit. Concurentul emisiunii de la Kanal D era un băiat modest, mai puțin cunoscut în spațiul public.

Cum arăta Codruț de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei”- unul dintre cele mai iubite cupluri ale sezonului trei

Codruț  Pop a învățat în cadrul liceului cu Program Sportiv „Bihorul” din Bihor. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, mai are o soră. Concurentul emisiunii de la Kanal D este pasionat de mersul la sală și este zodia pești.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” a făcut accident. Ce a pățit cântărețul la ceas de seară

Codruț de la „Puterea Dragostei” a pășit în casa iubirii de la Kanal D pe data de 19 octombrie 2020. El și Alexandra formează acum unul dintre cele mai noi cupluri din cadrul competiției.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI