Close sidebar
Close sidebar

Cum arata noua sigla a Clubului Steaua?

,


DISTRIBUIE
acest articol

Clubul sportiv Steaua va inregistra la OSIM noul logo pentru o gama variata de produse, incluzand articole vestimentare pana la materiale de papetarie sau birotica.

De mentionat este faptul ca noul logo este scris cu albastru "Fotbal Club Steaua". fara cuvantul Bucuresti.

George Becali cunoscut si apreciat pentru gesturile sale de caritate si in spiritul credintei, a incercat in repetate randuri sa foloseasca motivul crucii pe sigla clubului unde este actionar, insa incercarile sale au fost sortite esecului. Chiar si de aceasta data, crucea rosie ar putea sa le creeze probleme actionarilor clubului, deoarece UEFA nu accepta motive religioase, in sensul de a nu considera peiorative astfel de simboluri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La sfarsitul lui 2014, Ministerul Apararii Nationale a castigat definitiv procesul impotriva oficialilor de la clubul Steaua, sentinta stipuland faptul ca marca Steaua nu i-a apartinut niciodata latifundiarului, care a folosit-o buziv in tot acest interval.

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI