Close sidebar
Close sidebar

Cum poti avea mai multa grija de tine: sfaturi utile

Grija fata de propria persoana este esentiala dintr-o multime de motive. In primul rand, nu te poti baza intotdeauna pe ceilalti sa aiba grija de tine. Vor fi multe momentele in care doar tu stii ce este mai bine pentru tine, ce iti doresti, de ce ai nevoie si ce trebuie sa faci. De asemenea, de-a lungul vietii, in afara de relatiile cu ceilalti, trebuie sa te ocupi si de relatia pe care o ai tu cu tine. Astfel, este esential sa ai grija de tine, inainte de a te baza pe oricine altcineva sa se ocupe de nevoile tale.

Redactia Stirile Kanal D,

Exista solutii pentru a incepe sa ai mai multa grija de tine

[Sursa foto: Pexels.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din pacate, exista situatii in care poti ajunge sa pui sentimentele altor persoane si grija fata de altii mai presus de nevoile si sentimentele tale. Acest lucru nu este neaparat gresit, insa este important sa nu se transforme intr-un obicei. 

Descopera cateva sfaturi utile pentru a pune grija fata de tine pe primul loc

Ocupa-te de cariera ta

Exista o multime de aspecte din viata ta de care trebuie sa ai grija, de la viata personala si pana cariera si viata profesionala. Este foarte important sa nu neglijezi niciodata cariera, deoarece aceasta iti poate oferi disciplina, motivatie si satisfactie personala. Nu trebuie neaparat sa ai anumite studii sau o meserie anume pentru a te bucura de rezultate in cariera.

De asemenea, aspectul financiar este si el important. Vestea buna este ca exista o multime de meserii ce ofera castiguri financiare peste medie, fara sa ai nevoie de anumite studii. Un bun exemplu este meseria de model de videochat. Daca vrei sa stii mai multe despre acest domeniu, poti apela la un studio de videochat de renume, precum Gloria Agency.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Gandeste-te mai des la ceea ce iti doresti

Grija fata de propria persoana se poate manifesta intr-o multime de moduri. Un exercitiu bun pentru a incepe sa ai mai multa grija de tine este sa incepi sa te gandesti mai des la ce iti doresti, la nevoile tale si la ceea ce vrei.

Bineinteles, nu este suficient doar sa te gandesti, ci acesta ar trebui sa fie doar primul pas. Mai apoi, incearca sa actionezi astfel incat sa mergi in directia pe care ti-o doresti, fie ca este vorba de viata personala sau de cariera.

Bucura-te mai des de activitatile care iti plac

Grija fata de tine inseamna si timp petrecut facand ceea ce iti place. Viata nu este numai despre obligatii si sarcini pe care trebuie sa le bifezi intr-un carnetel.

Incearca sa te bucuri cat mai des de activitatile care te implinesc, fie ca iti place sa faci sport, sa iesi in oras, sa calatoresti sau sa citesti.

Exista solutii pentru a incepe sa ai mai multa grija de tine. Nu trebuie sa faci gesturi marete, sa iti faci cadouri in fiecare zi sau sa devii o persoana egoista atunci cand vrei sa ai grija de tine. Sa te pui pe primul loc inseamna sa traiesti in echilibru, sa iti pretuiesti timpul si sa acorzi atentie sentimentelor tale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI