Close sidebar
Close sidebar

Cum s-a răzbunat Jador de la Puterea Dragostei pe Bogdan Mocanu, după ce i-a fost vandalizată mașina

În urmă cu două zile, mașina lui Jador a fost vandalizată de Bogdan Mocanu și iubita sa, Andra Volos, care împreună cu alți doi prieteni au aruncat cu ouă, făină și ketchup pe bolidul cântărețului.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Mocanu mi-a făcut mașina praf, dar nu e nimic! El nu știe că se duce la studio și vin și eu acolo!”

Nu numai mașina cântărețului a avut de suferit în urma „atacului” venit din partea prietenilor.

După ce s-au distrat copios cu autoturismul parcat în fața blocului, Bogdan Mocanu a aruncat câteva ouă spre balconul apartamentului în care locuiește Jador.

„O să mă răzbun!”

Jador nu s-a lăsat mai prejos în urma celor întâmplate. După ce și-a dus bolidul la spălătorie, cântărețul a decis că este momentul să se răzbune, plătindu-i lui Mocanu cu aceeași monedă.

Arsenalul pregătit de Jador a fost însă unul ceva mai diferit față de cel folosit de gașca lui Bogdan Mocanu. Interpretul a optat pentru ouă, ulei, făină, ketchup, maioneză dar și două capete de pește.

După câteva minute deja începea răzbunarea lui Jador. Totul s-a întâmplat chiar în parcarea unui mall, momentul fiind filmat și prezentat în cel mai recent filmuleț postat de cântăreț.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI