Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

"La Herastrau. E, frate, e pe strada, sa se vada.

"E cald, bre? E cald, ba, sigur ca da!"


In plin cod galben a inceput infruntarea greilor, in canciula!

In primele imagini il aveti de domnul care nu numai ca a pierdut in fata caldurii, dar si-a pierdut si hainele, pe drum. Nu stim daca a plecat asa de-acasa sau daca  l-au dat afara de la strand. Cert e ca a fost filmat plimbandu-se pe un bulevard din capitala in... slipi. Slapii si i-a pastrat. Si nu e de mirare, la cat frige asflatul.

Ehe, s-au dus vremurile cand cei batrani si reumatici se infofoleau de teama curentului. La polul opus, o avem pe o tanara din Timisoara.

"Cum faceti fata caniculei? Foarte greu! Nu va e cald? Vad ca aveti si jeaca.
Da, tocmai voiam sa ma..."


Credeti-ne pe cuvant! Nu am filmat intr-o zi de toamna tarzie, ci in toiul caniculei. Pe-o caldura de pana si camila ar fi stat cu limba scoasa, domnisoara a iesit pe strada de parca ar da piept cu viscolul.

" Va ganditi sa mai dati jos ceva? Stiti cum e, mai bine sa ai ce da, decat sa n-ai ce sa pui."


Daca nu sunteti din Timisoara si nu stiti cat de cald a fost, aruncati-va privirea la acesti tineri. Asuda de-ai putea sa juri ca acum au iesit din sala de forta. In realitate... abia veneau de-acasa.


"Am iesit un pic la soare si la umbra sa ma si bronzez si un pic sa stau si la racoare, ca e prea cald in casa. "

Nu degeaba ne avertizeaza specialistii ca nu e bine sa ne bata soarele-n cap! Asa ca, feriti-va cat puteti, mai ales ca vara abia a inceput.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si