Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată în noiembrie 2021. Deși nu a trecut foarte mut timp, cântăreața a reuțit să se recupereze rapid, să piardă din kilogramele nedorite și să își reia viața profesională.
Tânăra este în culmea fericirii de când a devenit mămică, iar fetița o face să zâmbească tot timpul.
Aceasta dezvăluie și cum reușește să aibă grijă de micuță.

Citeste si: Nicole Cherry, pregătiri de nuntă și botez

După câteva luni de când a devenit mămică, Nicole Cherry se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, asta pentru că se folosește de câteva trucuri care să o ajute.
‘’Am reușit să ajung la forma inițială. Nici nu am făcut exces în sarcină ca să am kilograme multe în plus și cumva a vrut să îmi ușurez perioada de după sarcină, să reușesc să ajung rapid la kilogramele de dinainte. Am avut grijă la alimentație, am avut grijă să nu fac exces și să mănânc porții mai micuțe și în rest, Anastasia m-a ținut în priză’’, a declarat Nicole Cherry pentru Antena Stars.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fiind primul copil, mulți ar spune că nu are încă experiența necesară pentru a avea grijă de micuță, însă aceasta spune că s-a descurcat de minune, mai ales că a avut parte și de susținerea lui Florin. Aceasta spune că nu trecut prin depresie postnatală.

Citeste si: Cadouri pentru proaspete mămici: 5 idei cu care nu dai greș

‘’Anastasia e bine.

Am reușit să trecem de perioada colicilor, să ne acomodăm, să facem chiar și un program. Suntem bine. Mama mea de fiecare dată este acolo să mă ajute și e un suport foarte mare pentru mine, dar eu zic că ne-am descurcat extrem de bine. Florin este extrem de implicat în creșterea micuței și nu am avut niciun fel de problemă. Am avut susținerea lui de la bun început și asta m-a ajutat foarte mult și pe mine să fiu ok din punct de vedere psihic, să nu am depresii’’, a mai spus Nicole Cherry.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si