Close sidebar
Close sidebar

Cum va arata iPhone 7. Apple elimina ceva si mai important decat mufa jack pentru casti

iPhone 7 va avea un hardware actualizat si o camera cu un nou design care include doua lentile pentru fotografii de mai buna calitate si care vor imbunatati performanta telefonului cand lumina este slaba, se arata intr-im nou raport Bloomberg.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe langa faptul ca va disparea mufa pentru casti, Apple intentioneaza sa scape si de butonul home. In locul sau, va fi pus un alt fel de buton care ofera senzatia ca este apasat, dar care nu se va misca deloc. Exista si zvonuri potrivit carora iPhone 7 nu va contine butonul home deloc, urmand ca ecranul sa ocupa tot spatiul, informeaza The Independent.

Pentru ca mufa pentru casti va fi inlocuita, Apple isi incurajeaza utilizatorii sa asculte muzica prin Bluetooth sau prin Lightening port, jack-ul folosit la incarcarea telefonului.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

In afara de aceste schimbari, telefonul isi pastreaza in mare parte acelasi aspect ca pana acum. Va arata ca iPhone 6 sau 6s si va avea aceeasi marime.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI