Anchetatorii incearca sa afle daca au fost mai multe persoane implicate, iar localnicii au inconjurat o cladire din centrul orasului in care s-ar afla alti complici ai romanilor, scrie Digi24.ro.

Luni dimineata, cei trei romani, insotiti cel mai probabil de alti complici au intrat intr-o vila de la marginea orasului in care locuiau doi batrani, fosti medici. Timp de doua ore proprietarii au fost torturati, legati si batuti crunt, sotiei chirurgului i-au taiat o ureche, toate acestea pentru a afla unde se afla seiful.

Cand s-au convins ca in casa nu gasesc ce cautau, acestia au luat cartile de credit ale batranilor si au fugit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O ruda care locuia in apropiere a dat alarmam cand proprietarii au sunat disperati.

"Mi-au spus doar ca i-au masacrat, ca i-au jefuit, sa fug repede la ei. Atat. Nu pot descrie, cand vezi intr-un film stii ca este intr-un film, dar cand vezi in realitate te cutremuri", a spus o ruda a victimelor.

Matteo Salvini, ministrul de interne al Italiei a reactionat imediat pe o retea de socializare, unde a felicitat fortele de ordine si a condamnat fapta romanilor.

"Multumita Fortelor de Ordine, aceste bestii trebuie sa putrezeasca la inchisoare! #faratoleranta", a scris politicianul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si