Close sidebar
Close sidebar

Cuplu de medici torturat de trei romani, in Italia. Femeii i-au taiat o ureche

Trei romani au fost arestati la doua zile dupa ce au jefuit o familie de pensionari din Lanciano, in apropiere de Pescara. Cei trei au varste cuprinse intre 20 si 30 de ani si sunt rude.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anchetatorii incearca sa afle daca au fost mai multe persoane implicate, iar localnicii au inconjurat o cladire din centrul orasului in care s-ar afla alti complici ai romanilor, scrie Digi24.ro.

Luni dimineata, cei trei romani, insotiti cel mai probabil de alti complici au intrat intr-o vila de la marginea orasului in care locuiau doi batrani, fosti medici. Timp de doua ore proprietarii au fost torturati, legati si batuti crunt, sotiei chirurgului i-au taiat o ureche, toate acestea pentru a afla unde se afla seiful.

Cand s-au convins ca in casa nu gasesc ce cautau, acestia au luat cartile de credit ale batranilor si au fugit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

O ruda care locuia in apropiere a dat alarmam cand proprietarii au sunat disperati.

"Mi-au spus doar ca i-au masacrat, ca i-au jefuit, sa fug repede la ei. Atat. Nu pot descrie, cand vezi intr-un film stii ca este intr-un film, dar cand vezi in realitate te cutremuri", a spus o ruda a victimelor.

Matteo Salvini, ministrul de interne al Italiei a reactionat imediat pe o retea de socializare, unde a felicitat fortele de ordine si a condamnat fapta romanilor.

"Multumita Fortelor de Ordine, aceste bestii trebuie sa putrezeasca la inchisoare! #faratoleranta", a scris politicianul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI