Masura este valabila acum doar pentru cei care nu au locuri de munca fixe, cum ar fi agentii de vanzari sau imobiliari. Ar putea fi, insa, extinsa si pentru alti angajati care fac naveta sau care petrec ore in trafic ca sa ajunga la serviciu.

Citeste si: Destin spulberat pentru o familie întreagă. Ei sunt victimele accidentului de la Dumbrăveni

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Decizia Curtii Europene de Justitie din acest moment vine in sprijinul sanatatii si sigurantei angajatilor si ii vizeaza pe agentii imobiliari, agentii de vanzari, pe electricieni, curieri si livratori.

In Suedia programul s-a redus la 6 ore

Unele tari, precum Suedia, au redus deja programul de munca de la 8 la 6 ore, pentru a creste productivitatea angajatilor.

Citeste si: MIRACOL în cazul lui Bogdan! S-a nscut a doua oară! Tânărul de 20 de ani a fost salvat de medicii din Turcia! Mesajul SUPERB transmis de familie!

Decizia Curtii Europene de Justitie ar putea sa se extinda si la celelalte categorii de angajati care fac naveta sau care petrec 2 ore in trafic pentru a ajunge la serviciu.

De altfel, cea mai recenta statistica arata ca mai bine de un sfert din populatia capitalei prefera confortul masinii personale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si