Close sidebar
Close sidebar

Cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter în Indonezia

Un seism cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter s-a produs duminică în Insula Molucca din Indonezia, au anunţat autorităţile locale, menţionând că nu există victime sau pagube materiale semnificative, relatează Reuters.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cutremurul s-a produs la aproximativ 174 de kilometri nord-vest de oraşul Ternate din Insulele Molucca, la o adâncime de 60,5 kilometri. Autorităţile nu au emis o avertizare de tsunami.

Cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter în Indonezia

Seismul a fost urmat de mai multe replici, cu magnitudini de 5,0 şi 5,1 grade pe scara Richter. Samud Sergi, oficial al serviciului de urgenţă din oraşul Ternate, a anunţat că seismul nu a fost resimţit în oraş, scrie Mediafax. 

„Cutremurul nu a fost resimţit în zonă şi nu există victime sau pagube materiale”, au transmis reprezentanţii Agenţiei de Gestionare a Dezastrelor din Indonezia.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Institutul american de geofizizică (USGS) a anunţat iniţial că magnitudinea cutremurului a fost de 7,0 grade şi că acesta s-a produs la o adâncime de 10 kilometri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI