Se spune ca asa cum ne prinde prima zi din an, asa o sa fim tot anul. Tocmai de aceea, orice detaliu conteaza! Daca vreti sa fiti vedeta petrecerii, puteti impresiona cu o manichiura cu perle si pietre stralucitoare.

Oana Hagau, nail artist: "ne pregatim sa intampinam noul an cu niste unghiute foarte glam."

Stralucire este cuvantul de ordine pentru noaptea de Revelion.Asa ca doamnele sunt invitate sa renunte la accesoriile obisnuite si sa opteze pentru bijuterii aplicate...

pe unghii!

Ioana Ivan, nail art specialist: „Se poarta bijuterii stralucitoare, perle si se poarta foarte mult glitter. Am gasit un accesoriu foarte dragut, pe care sa i-l aplic. Este o bijterie care se misca pe unghie. Sunt cele mai noi aparute, iar pe alta unghiuta o sa facem un design cu pietre, ca sa completam toata manichiura."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Bijuteria se fixeaza pe unghie, cu ajutorul unul gel special si cu mare atentie.Pentru ca manichiura sa fie extravaganta, specialistii impodobesc mai multe unghii in perle si pietre semipretioase, in functie de tinuta de Revelion a fiecarei cliente.

Specialistii merg mai departe: "Facem o broderie din pietre si margelute.

Fiecare pietricica o invelim in margelute, ca sa fie un decor deosebit si cat de apropiat de imprimeul materialelor de pe rochii." Culorile la moda sunt verde, auriu si, bineinteles, rosu.

Ioana Ivan, nail art specialist: "am terminat manichiura pentru petrecerea de Revelion, am lucrat cu pietre Swarovski si margelute, am aplicat si ultimele tipuri de bijuterii pentru unghii”.

O astfel de manichiura costa cateva sute de lei.

 

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si